Followers

Jumpa Nadia Khan!

Tuesday, September 25, 2012
Siapa baca buku Kelabu by Nadia Khan? Sila angkat tangan!

Angkat je la even i tak nampak pun. muahahah.

Okay, dulu i pergi buat review pasal buku Kelabu ni. Sangat ohsem sampai i suggestkan pada ramai orang untuk baca buku ni.

Dan buku ni memang jadi best seller la bagi buku keluaran FIXI.

Review yang i tulis dulu pun telah mendapat komen dari penulisnya sendiri iaitu Nadia Khan. *I sangat malu okay sebab dia bagi komen dekat entry i* *blushing*

So now Nadia Khan telah hasilkan buku baru bertajuk CERPEN yang mana di dalamnya dimuatkan 17 cerpen dan 3 manuskrip.

I baru sempat baca 1 cerpen. Cerpen pertama telah membuatkan i hampir menangis. Ceritanya agak sedih. *touching!* So sesiapa tak beli lagi Cerpen, sila beli tau! *promote*

Hari tu dengan gediknya i telah tweet Nadia Khan. I nak beli buku Cerpen yang ada autograf dari dia. Then dia balas tweet i, dia ajak jumpa di CM untuk event buku Cerpen ni.

Then kebetulan event tersebut adalah pada 22 September 2012 dan i ada di KL masa tu. *bila duduk dekat Melaka ni, susah sangat dapat attend event tau. Sobs! :( *

So ape lagi. Ajak kawan kesayangan i Si Geeky Pink tu untuk teman i jumpa Nadia Khan.

Layan la gambar kami di bawah ini ye.


Inilah Nadia Khan. Tangan seperti menari kan? Hehe




Nadia Khan dan Amir Muhammad



Awek comel baca buku pantun yang i lupa tajuk dan lupa nak beli. Damn!







"Siapa nama?"

"Diyana"

"No. Nama tweethandle"

Hahahahha! Funny!






Kami ^___^


Thanks to Nadia Khan @ Neddo Khan sebab ingat nickname i dekat twitter. Yeeehuuu. Terharu sangat!




0 maklumbalas: