Followers

The Smurfs 3D!

Saturday, September 10, 2011
Sebenarnya cerita ni agak basi sebab i dah tengok cerita ni ahad lepas. Kiranya sudah seminggu. Tapi almaklum la. Sejak i "sibuk sesangat" dengan dunia luar, i tiada masa untuk update blog. Tambahan pula sekarang bila online je asyik la melayan The Sims Social dekat FB. Bila dah mengadap Sims, memang tiada masa lain. Hahahha.

Okay, sambung semula...

Bagi i cerita The Smurf tu best! Terhibur bila tengok diorang yang comel tu menari dan menyanyi lagu diorang tu. Lagi pun i tengok 3D kan. Lagi la terselah kecomelan mereka. Fuh~~

Ada part sedih gak cerita ni. Bila bercerita pasal keluarga, pasal bapa, pasal anak.. Haish.. I memang kalah kalau bercakap tentang keluarga. Sedih tau! Siapa yang belum tengok lagi, sila la pergi tengok.



I tahu Si Clumsy, Papa Smurf, Smurfette and Brainy je. Yang lain semua i tak ingat sangat namanya. Hehhe



I suka smurfette sebab dia je gegirl. ehhehe



P/S: Disebabkan The Smurfs ni, i beli happy meal semata-mata nak kumpul patung The Smurfs. Hehehe :P

3 maklumbalas:

  1. sizuka[Izzati] said...:

    alalala comelnya.hehe dah berapa patung smurfs sya ada?

  1. deatH_luVer said...:

    baru je nengok semalam..

    comey sangat bile dowang menyanyi dan menari..

    n nak tau tak..
    masa dalam wayang..
    ttibe je ada budak kecik nyanyi LALALALALALA...
    *swit kan..

  1. Hizami Rahim said...:

    haha. filem the smurfs memang fun. :)