Followers

K-Pop!

Tuesday, August 09, 2011
Hari ni hari ke - 9 umat Islam berpuasa. Alhamdulillah. I masih tidak bercuti dari puasa lagi. ^___^

Hari ni nak buat entry pendek je. Cerita pasal K-Pop.

Bulan lepas i selalu sangat outstation. Boleh refer pada SINI

So bila stay hotel sorang-sorang, i layan la channel astro yang ada kat bilik tu. I jarang tengok tv so tak tau nak tengok cerita apa. Last-last i layan channel Hitz and MTV aje. Dengar lagu sambil on9.

Ada suatu hari tu i dengar untuk lagu korea sahaja. I perasan yang bila lagu korea ni, kalau lagu tu lagu dari kumpulan, memang popular. Tapi kalau lagu tu dari penyanyi solo, macam tak popular sangat. Kenapa ek? K-Pop pun memang banyak kumpulan dari penyanyi solo. Tak kira la kumpulan lelaki or perempuan. Mungkinkah sebab bila kumpulan boleh menari menyebabkan lagu bertambah sedap? Or bila ramai lagi banyak pilihan untuk mencuci mata? Hahahah.

Setuju tak ape i cakap?

I search " k pop " kat google. Keluar la gambar-gambar seperti berikut :-


4minute.. Popularkan diorang


Girls Generation. Comelkan? ^__^




0 maklumbalas: