Followers

2 Ramadhan

Tuesday, August 02, 2011
Assalamualaikum...

Apa khabar semua. Bagaimana puasa semalam? I banyak habiskan masa dengan menjahit manik dan tidur. Hahahah. Mentang2 i cuti semalam kan. So aktiviti agak tidak memberangsangkan sangat la. Tapi hari ni i dah ada kat putrajaya sehingga hari Khamis sebab i ada bengkel kat sini. Huuu.. Rasanya sepanjang hampir 3 tahun i bekerja ni. Ni la 1st time kena outstation time bulan puasa. Takpela. Nak buat macamanakan.. Dah tugas....

Bulan puasa ni i akan cuba untuk update blog semula dan blogwalking. Almaklum la time rehat dah tak perlu pergi lunch. So boleh la update blog. Hehehe..

Selamat mengharungi hari kedua berpuasa ye semua! ^__^

5 maklumbalas:

  1. cik helena said...:

    eh kite duk putrajyaa :p

  1. kodok said...:

    huhu... ko g jmpe sesape ke. nuri ke..

  1. chenta said...:

    takde..aku bz bengkel