Followers

Pakai baju besar tu orang kampung ke?

Thursday, May 26, 2011
Sesi meluahkan rasa marah dan menyampah!

Tadi balik kerja terus pergi bank untuk bayar duit kereta. Pastu pergi bayar bil broadband plak kat Melaka Mall. Kebetulan Parkson tengah buat sale. So i pergi la usha-usha. Ada la i membeli sikit untuk diri i. Pastu pergi bahagian kanak-kanak plak. Niat hati nak cari baju untuk my kesayangan si Keisha tu. Kebetulan kat situ ada la seorang makcik ni dengan dua orang anak dia. Anak dia seorang tu remaja seorang lagi tu budak dalam umur 5 tahun kot. Makcik tu seksi, anak-anak dia pun seksi. Dia rambang mata pilih baju sana sini sambil seorang SA tu tolong anak dia yang kecik tu test baju. Bila SA tu dah testkan kat anak dia, dia tunjuk la kat makcik tu. Pastu makcik tu boleh cakap...

" Baju tu besar la dek. Macam orang kampung. Tak nak la baju tu. Try baju lain plak.."

I yang kat sebelah SA tu rasa menyirap okay! Terus i pandang muka makcik tu.. Laaa..rongak rupanya. Tak cantik and up to date sangat pun. Tapi ayat....Menyakitkan hati okay! Ingat orang kampung ni teruk sangat ke hah?! Ada je orang kampung yang up to date..Contohnya i. I orang kampung tau...Memang tersangat sakit hati sampai i blah je dari situ. Malas dah nak cari baju ke apa..

Kalau korang, korang sakit hati tak???

6 maklumbalas:

  1. perh..mkcik tu pakai bju ketat sgt ker?? *emosi ni..haha

    sakit hati woo klu ckp mcm tu..leh pengsan 10 saat :p

  1. Ms SZ said...:

    arini bonus link members day di PARKSON.

  1. chenta said...:

    nisa : makcik tu seksi la gak..sakit hati kan??

  1. chenta said...:

    ms sz : iye..tau...

  1. nn said...:

    baju besar takde kena mengena dengan kampung -_-

  1. chenta said...:

    kaaan? sakit hati betul i masa dengar tu