Followers

Nur Kasih

Monday, May 23, 2011
I dah tengok cerita Nur Kasih semalam. I tahu ramai dah buat review pasal cerita ni. Tapi i tetap nak tulis dekat blog i untuk tatapan sendiri di masa hadapan..cewah! ^__^

Start dari mula cerita, memang dah start sedih. Sampai penghujung pun sedih. ada part kena berfikir juga. Fikir untuk tahu orang tu siapa sebenarnya. hahaha. Beberapa kali juga airmata i menitik masa tengok cerita ni. Selalu bila tengok movie sedih, airmata setakat bergenang je dekat kelopak mata. Tapi ni sampai menitik ok! I memang hati tisu. I tahu kenyataan tu. Hahaha. Siapa belum tengok lagi, sila pergi tengok! I bagi 4/5 bintang ^__^



Budak dua orang ni memang comel!


Nak tengok banyak gambar macam kat atas ni, pergi BLOG INI




P/S : Watak Mia Sara memang lawak!Heheheh. Comel je dia



0 maklumbalas: