Followers

Kongsi

Monday, May 23, 2011
Cerita kongsi.. Siapa dah tengok??





I tengok cerita ni semalam. Habis je tengok Nur Kasih pukul 3.15pm, i terus masuk panggung sebelah untuk tengok kongsi kul315pm gak. Nasib baik la panggung sebelah menyebelah je.. Takde la susah-susah jalan jauh-jauh. Hehehhe. I memang dari dulu selalu buat marathon movie ni. Yang penting ada kawan yang boleh buat marathon sekali. Hehehhe

I taknak tengok Kongsi sebenarnya sebab dah dengar ramai orang kata tak best. Tapi partner yang meneman i tengok wayang tu nak tengok Kongsi, terpaksa la i ikut juga. Kalau tanak teman kang, next time dia tanak teman i tengok wayang plak. Dah la dia ajak tengok Pirates pun i tanak sebab i tak pernah tengok Pirates. Kang kalau tengok, confirm i tercangak-cangak tak tahu at the end, i tidur je kang. Heheheh. So nak tanak, tengok gak la Kongsi tu. Ada la rasa-rasa nak tidur gak tengok tapi i tahu la ceritanya macamana. Korang g tengok sendiri la ye kalau nak tahu.. I bagi 2/5 bintang saje..

0 maklumbalas: