Followers

day ten : 10 final words

Friday, May 20, 2011
day ten : 10 final words




1 - Alhamdulillah. Dah berjaya menyelesaikan cabaran sepuluh hari ni. Ngee


2 - Ini adalah cabaran ketiga yang i buat dan ini adalah cabaran terpendek iaitu sepuluh hari. Yang lain 30 hari. Cumanya yang ini banyak skip day. Hahah. Tak tahu kenapa. Cabaran sepuluh hari tapi buat lebih dari sepuluh hari. Hahaha


3 - Cabaran hari keempat iaitu 10 things you want to say to one person. Ini agak susah juga. Lama dok pikir. I nak cakap pasal siapa ye.. hahahah


4 - Cabaran ke lima pasal 10 wishes.. Banyak sangat nak tulis. Tapi tak dapat sebab nak sepuluh je kan. Bila nak tulis banyak tu, nampak macam banyak berangan jek!Hahahah


5 - Cabaran hari ke tujuh berkenaan 10 important people. Agak syahdu masa buat task ni. Ada gak la nak menitik airmata..huuu


6 - Cabaran hari ke lapan best sebab cerita pasal lagu. Banyak sangat lagu yang i nak letak sebenarnya.. Muaahaahaa ^__^


7 - Cabaran hari ke sembilan i tak tulis dengan betul. Sebab i malu! Hahahaha


8 - I suka buat cabaran ni sebab i selalu kekeringan idea nak update ape..Hahahhah


9 - Lepas ni kalau ada nak buat cabaran lagi, ajak i tau!


10 - Siapa belum buat lagi? sila buat okay ^__^




P/S : Dua hari i taip entri ni. Hahahahaah!



1 maklumbalas:

  1. wah, congrats...suda tamat...cha baru start...hahahaha