Followers

Sejak bila lauk jadi candy ni???

Wednesday, April 06, 2011

Tergelak-gelak i bila nampak ni kat Mydin MiTC.. Heheheh

10 maklumbalas:

  1. ardinihumaira said...:

    hehe salah letak ke tu

  1. sizuka[Izzati] said...:

    HAHAHAHA apabendalah tetiba nih.ada org tertinggal lunch kot.kuikuikui~

  1. chenta said...:

    dni : hahaha..entah2 dia nak sorokkan tetiba lupa letak mana..hehehe

  1. chenta said...:

    sizuka : hehehe..mungkin la kan..

  1. cik hani said...:

    lucu tgk 3 longgok lauk dlm plastik tu..

    timbul idea plak sy nk niaga mcm tu..

    hikhik

  1. chenta said...:

    hani nak niaga lauk mcm tu gak ke?heheheh

  1. kak ina kl (2) said...:

    kadang-kadang akak pun buat camtu..ambik..ambik...tapi fikir tak perlu ..langsung letak kat mana ajerlah..malas nak gi blk ke tpt asal

  1. chenta said...:

    kak ina kl : hahaha..sy pun kdg2 buat mcm tu..tp bila part lauk ni yang tak tahan nak gelak..hehehe

  1. nizamsani said...:

    murah tu seringgit lapan aje.

  1. chenta said...:

    murah? mahal juga tu..satu lauk seringgit lapan