Followers

Necklace + Free Gift!

Thursday, April 21, 2011
Hari Isnin lepas (ampun lambat buat entry) i telah menerima sampul surat jauh dari New Zealand. PAR office ni datang partition i dan serahkan sampul tu sambil buat muka kesian sebab nak stamp.Tapi i tak bagi. Hahahahaha! Jahat tak? :P

I telah menerima ini



Harusla padam nama. Mati la kalau orang tahu nama dan alamat i dan penghantarkan? Heheheh

Dalam sampul ni ada ini sebenarnya


I beli benda ni dari Sizuka[Izzati]. Dia ada jual rantai ni dekat blog dia. Sila lawat Sizuka-world-of-life

Yang ni gambar dekat blog dia. copy ye cik sizuka ^__^


I tak pakai lagi. Kalau i pakai, nanti i tunjuk k. Hehhehe

Then i juga dapat free gift sebab i masuk GA cik sizuka ni. Rujuk ENTRY INI untuk tengok apa yang i tulis. So i dapat bawah ni sebab join GA tu la. Cik sizuka siap bagi watermark lagi tau kat sesiapa yang join GA dia.. Baiknya hati dia...


Thanks a lot darling! Even i target nak dapat fridge magnet, tapi dapat ni pun dah bersyukur tau. Bukan ada orang nak bagi kan? ^__^

Cik sizuka siap tinggalkan pesanan dalam sampul tu lagi. Heheheh


I dah pun melaksanakan pesanan dia. 

P/S : Thanks a lot ye cik sizuka. Siapa lagi nak bagi i hadiah?? :P






3 maklumbalas:

  1. cik hani said...:

    bestnya dia dapat adiah...

    nnt pakai tunjuk kt blog ekkk

  1. chenta said...:

    rantai tu i beli la..hehehe..nnt la i tunjuk..malu!

  1. sizuka[Izzati] said...:

    hehehe.alhamdulillah selamat sampai.sori tulisan buruk :P