Followers

Macaroni Cheese

Thursday, April 07, 2011
Dah beberapa hari status i kat FB and twitter adalah craving. Hhahaha. Craving apa tatau..HAhahahaha

Eh! Takde la. I sebenarnya teringin sangat nak makan macaroni cheese. Hari selase lepas gigih cari resepi kat internet. Tanya-tanya kat FB. Then balik kerja terus pergi beli barang kat Mydin. Pastu bila balik rumah, housemate dah masak plak...Kecewa! T__T

Pastu semalam balik kerja, housemate tanya nak makan nasi ke tak, laju je la i cakap TAKNAK! Hahahaha.

Bila housemate dah siap masak, i tanya housemate comel yang sorang lagi tu, tanya dia nak makan macaroni ke tak. Sekali dia jawab NAK la..Ngeee.. Suka i tau. Ada geng nak makan!


Pastu terus la masak macaroni cheese. Bukan yang baked ye sebab rumah i takde oven. Ada sesiapa nak sumbangkan? T__T

Lepas masak, makan sambil layan Showdown 2011. Kenyang yang amat! Syukur.. Hilang dah mengidam tu.Ngee.. ^__^


gambar hiasan je tapi i guna macaroni ni la. Yang kulit tebal sikit tu takde.

0 maklumbalas: