Followers

Happy Besday Ayah!

Thursday, April 28, 2011
Nama : Muin Bin Muslim
Tarikh Lahir : 28 April 1957
Umur Sekarang : 54tahun




Happy Besday Ayah! I LOVE U SO MUCH.
Semoga ayah sentiasa dilindungi oleh Allah, hidup diberkati Allah, murah rezeki sentiasa, bahagia hidup dengan mak dan anak-anak dia sampai bila-bila, hidup lebih lama sebab i masih memerlukan dia sebagai ayah i. Sobs..sobs..sob..Sebak plak...

I ingat lagi masa i sekolah rendah, i beli pen sebatang, I bagi dia. Even duit i dapat tu duit dia bagi, tapi i kumpul duit belanja i untuk beli pen tu. Duit belanja bukan mewah macam budak-budak sekarang. 50sen je. Pen tu RM 1 lebih rasanya. Masa tu i darjah enam rasanya. Lupa la T__T
I beli pen sebab i tau ayah i guna pen kat tempat kerja dia. Jadi i belikan la. Takut-takut je nak bagi sebab ayah i garang. Huuu. Tapi dia guna tau pen tu. Bangga i!
Bila dah start keje, i belikan dia baju. Tapi ada yang dia tak berkenan. Mak i cakap dengan dia, pakai la anak-anak dah belikan. Nanti kecik hati plak. I pergi bandung dulu pun i belikan baju. Baju apa lupa tapi boleh la buat pergi sembahyang jumaat.
Semalam pergi JJ (sampai i accident la masa nak balik semalam. Ada kereta langgar i dari belakang. Nasib baik tak apa-apa. Alhamdulillah). Masa kat JJ i usha dompet. Sebab semalam ada terbaca kat 100penulis pasal dompet. Tapi i tak tahu nak beli macamana sebab i takut ayah i tak pakai.Huuu T__T

Hari ni kena fikir semula apa nak bagi. Uosl boleh bagi cadangan juga ye. Terima kasih ^__^

2 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    kasut??

    act baju n dompet hadiah yg paling sesuai..
    tp if ayah u der hobi or habit lain, leh bagi lah..
    contoh mcm ayah i, die hisap paip..
    so i belikan die set paip yg cantek...

  1. chenta said...:

    ayah i simple je orangnya. hobi dia bercucuk tanam.so takkan i nk bg pasu plak?hehehe...dia simple, tp susah nak tau citarasa dia..