Followers

Gambar Terbaru Tuan Tanah Ke Daun

Friday, April 15, 2011
Hahahahahha!Disebabkan hari ni cuti...Takde benda nak buat, bawah ni la hasilnya...Hahahahah.
I baru je install Adobe Photoshop CS5 kat laptop ni. So hari ni baru sempat nak usha-usha. Nak buat header blog baru, malas plak. So belajar la edit yang simple-simple.. Sebenarnya dulu i memang gila edit-edit ni, tapi bila dah start kje, dah malas plak..So layan je la gambar perasan tuan tanah kat bawah ni ye. Ngeee ^__^


2 maklumbalas:

  1. sizuka[Izzati] said...:

    nice!tak penah reti guna photoshop.hohoho~

  1. darkangel said...:

    nak pinjam installler...wak.