Followers

Dress Dari Beautiful Bundle Dress

Tuesday, April 12, 2011
Ye. I beli baju bundle je uols! 

Tapi susah gak mahu book baju kat Beautiful Bundle Dress ni sebab ramai je orang beli. Sekali dia upload 100helai baju pun, semua orang beli. I ni book kali kedua baru dapat T__T
So minggu lepas i telah book satu dress ni. I emel pada dia, pastu weekend lepas dia balas yang baju tu available untuk i. Semalam (Isnin) i transfer duit kat dia, then tengahari dia pos. Hari ni dah sampai. Yeaaay! ^__^

Sangat senang berurusan dengan ownernye. Lepas ni kalau ada yang i berkenan, boleh la i beli lagi.. 




URGENT ok!Hahahah



Ni yang dalam bungkusan. Cantik je dia bungkus.


Ni la bajunya. Nanti i dah pakai, i snap ye ^__^

P/S : Macamana nak simpan duit pergi Langkawi ni?? :(

0 maklumbalas: