Followers

Day 8-A place you’ve traveled to

Friday, April 08, 2011
Day 8-A place you’ve traveled to


Erm..Kalau nak cerita tempat yang i pergi masa kecil-kecil macam tak best je kan. Sebab gambar pun masih guna gambar cuci filem tu, malas nak scan ke ape. So i cerita tempat yang i pergi sejak i kerja ni. Aci tak? Hahaha


Tapi kan, tetiba macam nak cerita satu tempat je? Boleh? Boleh la ye..


Ok.. Last i travel yang memang dikatakan travel, bukan setakat macam pit stop kan, i travel ke Bandung, Indonesia. Itu pun tahun lepas bulan April. eh! Kira nak dekat setahun la ye. Yang lain-lain tu travel sikit-sikit je. Coming soon Insya Allah Langkawai. Doakan la i jadi travel ke sana ye. ^__^


Nak cerita pasal Bandung, sila la ke entry-entry i yang berikut :







Kat LCCT


Kat Airport Bandara Husein Sastranegara Bandung



Kat depan Hotel Utari



Depan Dago Plaza



Rumah Mode



Depan FO



4 maklumbalas:

  1. sizuka[Izzati] said...:

    nanti nak g bandung jugak!!nak soping!hihi:P

  1. chenta said...:

    mesti pergi dan shopping!hehehe

  1. cik hani said...:

    wowww...bestnya g bandung....

    kite paling jauh pun g sabah je..

  1. chenta said...:

    i sabah pun tak pernah pergi lagi tak cik hani T__T