Followers

Day 4-Your parents

Monday, April 04, 2011
Day 4-Your parents



Ni la parents saya. I love both of them sooooo much!



Ni gambar yang tetiba je snap. Tapi bukan candid. Hahah,. Paham? Tengok je la aksi setiap orang dalam gambar tu. Heheh. Gambar ni ambil dari blog my sis. Curik ye! :P

My mum surirumah yang tak macam surirumah sebab dia sibuk je kat rumah tu. Sibuk buat kuih sebab nanti ada orang jualkan dan sibuk sampai meeting malam-malam. Anak-anak dia pun takde meeting malam-malam. Hehehhe

Dad i plak gov servt, kerja kat Kem Mahkota tapi bukan askar ye! Tapi tetap garang macam askar T__T

Walau macamana pun mak ayah kita, mereka tetap mak ayah kita yang kita perlu hormat, sayang dan jaga sampai bila-bila. ^__^

2 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    hurm, mak kamu muda x??

  1. chenta said...:

    muda!nape ili?