Followers

Day 30-What got you into this challenge?

Saturday, April 30, 2011
Day 30-What got you into this challenge?


Apa yang menyebabkan saya buat semua ni? Sebab saya nak blog saya berupdate. Bila ada cabaran ni, baru la saya rajin nak update. Selalu rajin je nak update, tapi takde idea dan isu. So dengan cabaran ni, i dapat la idea untuk update blog. Ni cabaran terakhir. Lepas ni tak tahu nak sambung ke tak. Tengok la nanti. Uols yang belum pernah buat lagi, buat la ye ^__^

0 maklumbalas: