Followers

Day 19-Your fashion style.

Tuesday, April 19, 2011
Day 19-Your fashion style.


My fashion style?Fuh~~!


I tak pernah nak cerita pun pasal fashion i. Hehehe. Malu sebenarnya. I bukan la seorang fashionitas. Bukan jenis up to date sangat pun. Biasa-biasa je..


Dulu masa zaman i diploma, i suka yang simple dan more to boyish sikit. Pakai sneakers, kasut hip hop, t-shirt, jeans. Itu dah macam pakai rasmi even pergi kelas pun. Heheheh. No handbag, no heels, no blouse. No no no. Hahahaha. Memang tak suka kot. Sampai la my sis kata, cuba la jadi gegirl sikit. Ni asyik la nak beli baju kat Bodyglove, Converse, Nike, Tropicana Life and sewaktunya dengannya...



Gambar dari SINI





Tapi bila dah semakin dewasa, dah start kerja, i dah mula tukar sikit. Dah suka pakai heels, pakai dress, pakai blouse, skirt, pakai leggings, pakai baby tee, ada handbag. Heheheh. Kelakar bila pikir balik. Heheheh. I pun dah mula suke tengok blog-blog fashionitas. Tengok blog baju-baju yang cantik-cantik. Even i tak mampu la nak jadi macam diorang, tapi atleast i tahu la juga perkembangan fashion sekarang.Kan?





Macam gegirl la kan sekarang. Heheh. gambar dari SINI





0 maklumbalas: