Followers

Day 15-A habit you wish you didn’t have.

Friday, April 15, 2011
Day 15-A habit you wish you didn’t have.


Bad habit ke hah?Takkan..Overallkan?






I ada habit yang kalau boleh nak sangat elakkan... Ada 4 rasanya. Meh i listkan :



  • Baca novel sampai susah nak berhenti. Bila dah start baca, memang lambat mandi, tak makan, tak tidur. Ngadap je la sampai habis baca novel tu. I memang tak suka keadaan tu tapi i selalu je layan novel. Muaahaahaaa.. Tengok je la kat blog i ni. Ada je label Novel. P carik kat sebelah kanan blog i ni..
  • Cerita Korea. Ini pun sama. Bila i dah start tengok, i tak boleh nak berhenti. Selalunya drama korea ni ada 16 hingga 20 episod kan. So memang dok layan je. Bila layan time weekdays, confirm i tidur dalam 2jam je pastu terus g kerja. Kat opis mula la tak cukup tidur. Uwaaaa... tak sukanya!
  • Sensitif sangat! Ok, i memang mengaku yang i sangat sensitif dan mudah untuk mengeluarkan airmata. I tengok orang nanges dalam drama/movie pun i nanges. Kawan-kawan i nanges depan mata i pun i nanges sama. Bila orang-orang yang rapat dengan i, cerita masalah diorang, i yang nanges lebih. Bila i baca kat blog kisah sedey orang, i pun nanges.....Hati tisu betulla i ni.... T______T
  • Pantang tengok jualan murah, benda cantik, i mesti nak beli. Ini memang sangat menyedihkan kalau boleh buang habit ni, memang nak buang!

0 maklumbalas: