Followers

Day 10-Something you’re afraid of

Sunday, April 10, 2011
Day 10-Something you’re afraid of

owh...banyak gak benda yang i takutkan...Meh i listkan..


  1. I paling takut ditinggalkan. Tak kisah la ditinggalkan kekasih ke, keluarga ke, kawan-kawan ke, i memang takut dan tak suka.Lagi-lagi bila orang yang tinggalkan i tu, orang yang sangat rapat dengan i. I ni jenis peramah, jenis mesra alam, jenis mudah dengan semua orang, Tapi bila tetiba orang yang rapat dengan i, tinggalkan i, memang i akan jadi lemah. Jadi lonely sangat-sangat! Ini memang perkara yang paling menakutkan i. 
  2. I pun takut kehilangan orang yang disayang disebabkan kematian. Even kita terima bila ianya berkaitan dengan kematian, tapi i memang takut untuk hadapi benda tu.
  3. I takut dengan serangga. Tak kisah la ape jenis serangga sekali pun. Lipas ke, semut ke, kerengga ke..Semuanya la. Semut i bukan takut sangat tapi tak suka sebab boleh mendatangkan kesakitan dan kegatalan.
  4. I takut bila kena pergi sesuatu tempat yang i 1st time nak pergi then kena pergi seorang diri. Haish! Kalau boleh elak, i memang akan elakkan. Tapi sejak duduk rumah sewa ni, kena banyak berdikari, i dah berani sikit. Tapi still kalau ada kawan yang boleh teman, memang i minta temankan. Heheheh
  5. I takut dengan orang yang ada banyak perasaan hasad dengki dengan orang. I takut kalau ada orang bencikan i tak kira secara terang terangan or sembunyi sembunyi. I pun takut kalau i dah tau orang tu tak suka i, tapi i kena la mengadap dia dan hadapi je ape dia buat dekat i dengan redha... T__T

Erm...setakat ni je yang i fikirkan..

0 maklumbalas: