Followers

Anak Dara Yang Hot!

Tuesday, April 05, 2011
Okey.!

Tajuk memang saja kasi panas. Hahahah

Ni nak tunjuk gambar Keisha Nur Damia. Lagi 2 hari dia cukup 3 bulan. Sekarang dia dah pandai nak bermain, bergurau, merajuk, tengok something sampai nak terkam. Hahahaha. Macam-macam lagi la dia dah pandai buat sampai orang geram je tengok dia tau!

Last week i balik rumah family, my sis pun balik, so dapat la i tengok si super duper comel Keisha tu. Dapat la bermain dan bermanja dengan dia. Teeehee ^__^

Meh tengok gambar bawah ni



Cuba tengok muka dia. Excited kan?!

Tengok plak gambar ni


Dia nak mencapai, tapi tak dapat. Itu la muka dia macam tu. Muka orang geram. Heheheh




Ini lah mainan yang dia geram sangat tu! Tambah plak ada muzik mainan ni. Lagi dia geram

Nak tengok pandangan dia yang menusuk kalbu?


Bukan main memandang orangkan? Heheheh...



4 maklumbalas:

  1. bunga said...:

    comelnyerrrr...:)

  1. Ms SZ said...:

    matanya memang menggeramkan.

  1. chenta said...:

    itula..member2 yg tengok gambar dia pun geram.heheh

  1. chenta said...:

    bunga : dia memang super duper comel!