Followers

Suprise Party!

Friday, March 25, 2011
Semalam memang terharu gila... Ingat Lisa Surihani je dapat suprise besday party ke? I pun ada la! Cuma i tak dapat sebanyak dia..Huuu.. Nak tengok suprise party untuk Lisa Surihani? Sila klik blog abang BeautifulNara

Ok. Back to story..


Semalam macam biasa la balik kerja. around kul530 - kul6. Then sebelum balik selalu tunggu sekali Kak In. So semalam sambil-sambil tunggu dia, main la game jap. Pastu tetiba dia ajak naik bilik Puan Ashiza plak. I dah pelik dah. Asalla dah petang-petang nak pergi bilik dia plak. Kak In kata ada benda nak cerita. I lagi la bertambah pelik. Cite ape plak petang ni. I nak balik dah. Nak pergi pasar malam. Tapi i layankan je la kak in.

Naik je atas, senyap sunyi dah pejabat. Tengok pintu bilik Puan Ashiza dah tutup dah. Kak In buka pintu, pastu tutup balik, gelak-gelak.. I dah suspen dah. I cakap Kak In, nape tutup balik pintu. Puan Ashiza tengah buat ape kat dalam tu. Pastu Kak In suruh i yang buka. Sekali i buka, terus diorang jerit 

"Happy Besday Syida!!"

Pastu ada la suara-suara yang menyanyikan lagu happy besday.

I masa tu tak terkata apa, terus mengigil. Hahaha. Terharu gila kot. Tak sangka dah besar-besar pun ada suprise party lagi. Huhuhu. Sebelum potong kek, diorang suruh bagi ucapan. Tapi i memang tak boleh cakap ape. Takut nanges je. Hahaha...

Meh tengok gambar.




Kek Coklat. Ini adalah kek ketiga.

Nak tahu tentang kek pertama baca di Besday belum sampai, kek dah dapat!Hooyeh!

Nak tahu tentang kek kedua baca di Flower and Cake



Ni masa masuk bilik Puan Ashiza. Tak terkata apa la. Senyum je..hehe




Masa ni memang malu sangat. Bila i tutup muka, lagi diorang kata 

"Eh..dia malu la..cube tengok!"

Shit! Lagi la i malu... T_T




Ni dalam proses nak rejam kek!Hahahha



Ni ok sikit la. Upacara memotong kek! ^_^



Ni skema!



Ni free sikit



I taktahu kenapa i macam tu. I tengah marah sape entah. Hahaha.



Ni gedik-gedik..



Kamera letak senget!Hahaha. No tripod la katakan



Housemate i bagi keychain special untuk i. Thanks dear!



Baju kuning tu la Kak In. Dia anak buah i kat pejabat ni. Dia juga la sponsor kek

Thanks uols. Memang i terharu sangat-sangat semalam. Sampai mengigil-gigil satu badan. Korang pun nampakkan. Hehehe. I akan ingat la sampai bila-bila.. ^_^


0 maklumbalas: