Followers

Orang yang lahir bulan Mac memang rapat dengan orang yang lahir bulan Mac gak ek??

Thursday, March 17, 2011
Tajuk kau, taknak lagi panjang ke chenta!Hahahahah.

Sebelum nak cerita isi penting, nak lepaskan geram dulu. Pagi-pagi tadi dah mencarut sikit. Kurang pahala puasa i hari ni tau. Puncanya bila ada seorang perempuan bawa kereta proton saga dari lorong sebelah kanan tetiba menghimpit ke kiri di mana i berada di lorong kiri waktu tu. Dah la tetiba menghimpit, pastu tetiba break dan masuk simpang kiri tu. I plak terpaksa break emergency dan membelok ke kanan. Nasib baik time tu takde kereta kat belakang. Kalau ada dan excident, memang kena la perempuan tu. I kejar dia sampai dapat! Bodoh betul.

Huh! Bawa bersabar chenta.... ^_^

Ok. Sambung pasal besday tu.

Hari tu kan i ada buat entry pasal besday Azizon, Linda dan Azizul kan? Kat entry tu i dah cerita dah macamana rapatnya diorang dengan i.

Then semalam pun i ada wish besday kat Wid @ Chan, Oja dan Apiz. Diorang pun kira rapat dengan i. Oja tu kawan baik i masa form1 until form 3. Dalam kelas memang duduk sebelah menyebelah.

Hari ni plak besday ex roomate i masa study kat UPM dulu iaitu Mekna. Kitorang memang sangat rapat dan boleh serasi even dia dari negeri pantai timur, umur kami jauh berbeza dan kelas pun takde yang sama sebab dia amek major lain. I pernah publish gambar dia kat entry INI.

Ada lagi beberapa orang kawan i yang besdaynya bulan Mac. Kami tak la rapat sangat tapi kira kitorg serasi la. Tak pernah nak gaduh or selisih paham ke apa. Mungkin sebab serasi kot. Perangai lebih kurang. Hehehe.. Uols plak macamana?

2 maklumbalas:

  1. bunga said...:

    bunga sept..hahaa..

  1. chenta said...:

    owh...so bunga baik tak dgn org bulan sept?heheh