Followers

Metrojaya Sale!!

Thursday, March 31, 2011
Perhatian penduduk Melaka!

Metrojaya Sale sedang berlangsung di MiTC Melaka. Ianya telah bermula sejak semalam iaitu 30 Mac sehingga 3 April 2011. So sesiapa yang ada di Melaka, sila serbu itu jualan yeay!

Tengahari tadi i sempat menerjah itu jualan dan mencilok items di bawah.Hahaha. Kopak mak tau nyah! Ini baru pergi tengahari yang rushing-rushing tu. Kalau pergi waktu senang lenang dan lama-lama, confirm lagi kopak! :P

6 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    kalau sale kopak..kalau tak sale nak beli tu harus nonggeng2 dan jeling2 saje..hehehhehe

    tapi warna pilihan yang belah bawah kanan tu adalah santeeekkkk

  1. chenta said...:

    kalau tak sale, tak tengok langsung la sis..hehehehhe...

    yang coklat tu ek? memang cantik! ^_^

  1. banje soppink pelishhh! :D

  1. chenta said...:

    dah kopak..cmne nak belanje tu??hehehh :P

  1. Ms SZ said...:

    Metrojaya memang suke sale jual alat solek. do check their manufacture date b4 purchase. they mix old and new.

    pakai revlon tu ke? dulu along pakai tu gak. ok sangat2. tapi kalau tak sale, rasa kejam sangat nak beli. huhuhu.

  1. chenta said...:

    ms sz : owh..tak check plak..takpe..jap lg check..hehehe

    baru nak try pakai yg tu..lgpun murahkan dia jual bila sale ni..ngee :P