Followers

Happy Besday Awak, Awak dan Awak

Thursday, March 10, 2011


Semalam 09 Mac 2011 adalah besday ex bf i masa i sekolah dulu. Zaman cinta monyet. I "kawan baik" dengan dia dari form 3 sampai form 5. Hampir semua surat-surat cinta yang dia pernah bagi i, i masih simpan lagi. Kad raya buatan dia yang special tu pun i masih simpan lagi. Besar betul kad tu. Sampai family i tanya kad dari siapa yang besar sangat tu bila posmen hantar kad tu ke rumah. Hadiah yang dia berikan pun masih ada. Kami berpisah cara baik sebab tu kami masih baik. Tapi lepas habis sekolah, kami lost contact. Masa dulu mana ada handphone kan. Dia call i pun kat telefon rumah. Telefon rumah dad dah potong. So memang lost contact terus la. Sampai la i jumpa dia kat facebook. Itu yang baiknya facebook. Kita boleh jumpa kawan-kawan yang dah lama terpisah.

Then semalam i wish la besday dia kat facebook. Sila baca di bawah. Klik untuk lebih jelas.



Hari ni (10 Mac 2011) pula besday kawan baik i masa kat sekolah. Linda nama dia. I ada cerita kat entry INI. Masa form 5 kot. Dia ketua kelas, i plak assistant dia. Pastu dedua suka pontong kelas sejarah. Pastu sama-sama kena marah dengan cikgu. Hehehhe. Bulan April ni dia dah nak kahwin dah. Bila dia buat status yang besday kali ni adalah besday terakhir dia sebagai status "cik", sedih plak i baca. Sekejap je masa berlalu. Dulu huhahuha..Sekarang dia dah nak kahwin..

Esok (11 Mac 2011) pula besday ex bf i masa i study diploma dulu. Sekarang memang dah lost contact terus sebab kami berpisah bukan cara yang baik. I pun block dia dari fb i. Ni baru je unblock setelah sekian lama sempena besday dia. Hahaha. Takpela. Dia pun dah berbahagia dengan gf dia sekarang.

Selamat Hari Jadi Azizon, Linda dan Azizul. Semoga kalian dirahmati Allah..Amin.. ^_^

P/S : Baru perasan yang orang-orang yang pernah rapat dengan i, lahir pada bulan Mac iaitu sama bulan dengan i. ^_^


P/S/S : Baru perasan bekas-bekas bf i nama lebih kurang je. Hahaha!

5 maklumbalas:

  1. Chan said...:

    hahaha
    i pon rapat dengan u kan sya
    kiter memang rapat.
    umur pon sama
    lahir di bulan yang sama..
    kan gitu..

  1. chenta said...:

    kan??

    eh, kita sama umur ke??

  1. siput_uda said...:

    happy besday untuk awak juga..

  1. chenta said...:

    belum sampai masanya lagi sis

  1. Chan said...:

    ngeeeeee
    sama2
    :)