Followers

Day 8 – A song to match your mood.

Tuesday, March 08, 2011
Hari ke lapan menuju ke 30 Hari Mencari Cinta


Day 8 – A song to match your mood.


Song? Erm..Hari pertama pun cerita pasal lagu, hari ni pun cerita pasal lagu. Erm..sapa la yang task ni ek? Mesti dia suka lagu kan? Heheheh. Ok kita terus je ke isi sebenar..


Mood Sedih : Kalau i tengah sedih dan i rasa bersalah, i akan dengar lagu Hurt dari Cristina Aguilera. I pernah sedey sangat, dengar lagu ni dan ikut sekali menyanyi. Tak semena-mena airmata i ni gugur. Meh tengok video dia nyanyi live. Meremang bulu roma i ni gak la.




Mood Bosan/Time Memandu : Dengar lagu rancak-rancak, lagu latin, lagu yang ala-ala pub. Hahahah. Tapi i tak masuk pub tau! Dengar lagu tu untuk menghilangkan bosan dan mengantok terutama ketika memandu. Meh dengar lagu La Camisa Negra dari Juanes. Lagu lama juga ni.




Mood Cinta : I suka dengar dua lagu ni. Lagu All Or Nothing dari O Town dan I'm Yours dari James Blunt. Lagu All Or Nothing tu dari zaman i sekolah lagi i suka sampai la sekarang. Lagu I'm Yours masih menjadi caller ringtone i even orang lain sibuk tukar ke lagu yang up to date sekarang.

All Or Nothing tak boleh share video dia dari Youtube. So pergi cari sendiri ye? ^_^

I'm Yours





Mood Marah : Bila tengah marah, rasanya tak dengar lagu kot. Banyak diam je. Hahahahha. So takde lagu untuk mood marah. Boleh?hehehe. Nanti kalau dah ada, i letak k.


P/S : Uols plak macamana? Meh share lagu meh. Mana tahu ada lagu yang i tak tahu.

2 maklumbalas:

  1. bunga said...:

    lagu sampai syurga xde??hehe

  1. chenta said...:

    bunga suka lagu tu ke?utk mood ape?