Followers

Day 7 – Your dream wedding.

Monday, March 07, 2011
7 hari bulan menandakan hari ke 7 untuk projek 30 hari mencari cinta. ^_^

Day 7 – Your dream wedding.

My dream wedding? Erm...i tak pernah fikir la pasal ni. Macamana nak jawab ye? Huhuhu...I cuma harapkan sebuah majlis perkahwinan yang simple tetapi klasik. Kalau klasik warna lebih kurang macam gold/yellow, and white. I suka warna pink so boleh guna untuk barang hantaran. Dress kahwin semua warna gold. Nak nampak klasikkan..

I teringin juga kalau buat tepi pantai, tapi macam mustahil plak. Takpela. Buat kat rumah mak ayah i pun boleh. Tak payah grand sangat sebab i tak mampu nak mewah-mewah ni. Heheheh.


Cincin simple je. Boleh tulis nama kat situ. Heheheh



Banyaknya dress.. Cantik-cantik!


Cantiknya kasut ni!




Cupcakes nak warna macam ni. Pink dan putih! I like ^_^




I suka pelamin macam ni. Simple je. Tapi kalau buat wedding kat rumah, muat ke nak buat pelamin macam ni? Hehhehe...I'm just dreaming aje la.. ^_^


I dapat budget ni. Cool juga kan ada budget macam ni. Tapi sebenarnya i rasa kena buat list panjang. Banyak lagi barang nak kena sediakan.. Kan?


Setakat ni je la yang i terfikir. Nanti bila i rasa betul-betul nak kahwin, mesti lagi banyak idea yang keluarkan? ^_^

6 maklumbalas:

  1. ztie said...:

    alamak.. kalau dulu kan... ztie pun plan macam ni. tak nak la besar2.. kecik jer. duit mana cukup. bajet pun lebih kurang macam atas. Bila dah betul2 plan.. alamak.... bajet tertulis kat atas terus tak dapat masuk! hehehe.... tapi.. bila pk2.. takperlah... bila lagi? :D

    jangn tangguh lama2 kalau dah sampai seru tu, barang makin lama makin naik... heheh makin mahal.. bajet tu semua tak leh guna dah .. lol

  1. ardinihumaira said...:

    lawaaaa! tak sabo nak kawen ;)

  1. chenta said...:

    ztie : heheheh...seru mmg tak sampai lg tp mmg kene kumpul duit dari sekarang sebab belanja memang sangat tinggi kan sekarang?huuu

  1. chenta said...:

    ardinihumaira : bila tarikh kawen dni?

  1. eazlye said...:

    suker pic pelamin yang last skali tuh....cantek n simple..

  1. chenta said...:

    itula...ringkas je kan? ^_^