Followers

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

Friday, March 04, 2011
Hari ke empat untuk 30 Hari Mencari Cinta..

Day 4 – Your favorite photograph of your best friend.

I takde best friend. Ini serius k. Dari sekolah kot i tak pernah ada very very very best friend yang boleh share everything, yang boleh ke mana sahaja bersama, yang boleh buat semua aktiviti bersama. Memang i takde. Tak tahu la kenapa. I pernah terfikir, tapi tak dapat jawapannya pun. Hehehehe

Tapi even i takde best friend, i ramai kawan yang agak rapat. Tak la close sangat tapi boleh la dikatakan rapat juga. Tapi selalunya bilangannya ada lah 3 orang. So bila termasuk i, kira kawan berempat la ni. Masa sekolah menengah, i rapat dengan linda, sumaiyah dan rafidah. Masih contact lagi sehingga sekarang. Linda dah nak kawen bulan April ni. Rafidah i baru je jumpa masa weeding kawan i bulan Disember hari tu. Cuma Sumaiyah je lost contact. Huuu..

Masa study diploma dulu, i rapat dengan Lynda, Jaja dan Acu. Lynda sekarang dah kawen (Orang nama Linda or Lynda ni kawen awal ek?Hehehe). Acu dan Jaja kerja kat KL sekarang setelah diorang tamat buat degree.

Masa study degree sekejap, i rapat dengan MekNa, Hani dan Dayah. Ketiga-tiganya dah semester akhir degree. Kalau i sambung je study dan tak kerja, mesti i pun dah semester akhir degree..huuu...tetiba sedey plakkan.

Gambar dengan Linda, Sumaiyah dan Rafidah ada dalam album. Malas nak scan.

Gambar dengan Lynda, Jaja dan Acu ada dalam external hardisk kat rumah. Nanti dah jumpa gambarnya, i update k.Heheheh

Gambar dengan Mekna, Hani dan Dayah yang i suka seperi di bawah.


 I suka gambar ni sebab candid! Sebelah kiri i tu Mekna dan sebelah kanan tu Hani


Ni i suka sebab tambahan cahaya tu!


Suka ni sebab kami comel!Heheheh. Yang tengah-tengah tu Dayah

Yang bawah ni gambar kawan-kawan masa diploma dulu. I suka gak gambar ni even title tu minta gambar my best friend kan. heheheh


Sahabat - Aizat

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah

0 maklumbalas: