Followers

Day 2 — Your favorite movie

Wednesday, March 02, 2011
Tugasan hari kedua..

Day 2 — Your favorite movie

Erm..payah nak cerita favorite movie  ni sebab i selalu tengok movie sekali je pastu lupa dah. Hahahah. Takde yang i ulang-ulang tengok. Kalau drama korea, ada la i ulang-ulang. Tapi bila movie..erm..takde la plak..Tapi i letak la random movie yang i suka ceritanya. Boleh?eheheh

Antara movie yang i suka tengok ialah Titanic.



Even cerita ni keluar masa i sekolah lagi, tapi bila dah besar baru i dapat tengok. Huuu.. Sadis tak? Bila dapat tengok lambat dari orang lain, kira ketinggalan habis la, so i ada la tengok dalam 2 kali ke 3. Itu pun sebab 1st tengok part depan sikit. 2nd time tengok ending plak. Hhehehe. Then cerita ni dari kisah benar kan..

Pastu i suka tengok cerita Eiffel I'm In Love



I suka tengok cerita ni sebab pelakon dia cute-cute. Teehee.. I suka part dian menari tu. Sampai rasa nak menari sama je. Kerana cerita ni juga, i pasangan angan-angan untuk berada di Menara Eiffel tu suatu hari nanti. Moga-moga tercapai. Amin... ^_^

Tapi i paling i suka adalah rangkaian cerita Harry Potter. Dulu i ada DVD bagi semua cerita yang dah keluar kat wayang. Tapi dah hilang. Entah siapa yang pinjam...Huuu..Sedih tau! Sekarang ni masih menanti sambung Harry Potter yang hari tu.. Tak sabarnya!


*Gambar semua dari Google la ^_^

0 maklumbalas: