Followers

Birthday Wishes and Day 16 – Short term goals for this month and why.

Wednesday, March 16, 2011
Hari Ke 16!

Nak wish happy besday kepada Wid @ Chan, Oja Hairi (kawan baik i masa sekolah) dan Apiz (ofismate i). Semoga panjang umur, murah rezeki, dilindungi dan dirahmati Allah sampai bila-bila ^_^




Ok..Sambung projek 30 Hari Mencari Cinta


Day 16 – Short term goals for this month and why.

Erm..untuk bulan ni ye? Disebabkan bulan ni besday i, so i berusaha untuk happy je bulan ni. Taknak fikir bukan-bukan. Kalau kene marah ke apa, cuba untuk cool. I pun cuba untuk taknak menyakiti hati orang. Kita kan takkan tahu either kita ada sakitkan hati orang or tak dengan perbuatan kita kan? So i cuba la untuk berpelakuan baik supaya semua orang senang dengan i. Amin..

Goal untuk bulan ni juga adalah dengan berusaha untuk mendapatkan handphone percuma dari seseorang. Yeay!Heheheh. Doakan la orang tu nak bagi ye. Heheheh

2 maklumbalas:

  1. Chan said...:

    Thanx sya.

    ehem ehem dapat hadiah tue bes kan.

  1. chenta said...:

    same2 wid..hehehe..itula..doakan la i dapat ye..heheh :P