Followers

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to

Monday, March 14, 2011
Morning uols! Happy Monday...blues.. :(

Hahahaha

Ok..ok..hari ke 14 untuk 30 hari mencari cinta!phewwwiiit! I letak je title 30 hari mencari cinta. Tak sangka la ada orang percaya itu tajuk sebenar..Hekhekhek.. :p

Day 14 – A TV show you’re currently addicted to

TV show that i'm addicted right now?Erm...Dulu masa kecik-kecik memang addict gila dengan TV. Apa je rancangan tak tengok sampai asyik la kena marah dengan mum and dad. Kene marah sebab asyik mengadap TV dan malas study. Huhuhu. Tapi bila semakin menginjak usia (cewah!), i dah semakin kurang tengok tv. Lebih banyak mengadap laptop. Heheheh. Itupun mum ada bising sikit-sikit bila i balik rumah parents, dan mengadap laptop aje. Hahahaha. Nak buat macamana. Dah i'm addict to internet!Hahahahah.

Ok, back to the question..

Sekarang ni i cuma tengok Mentor dan Trinologi Cinta. Mentor tak addict sangat, tapi Trinologi Cinta boleh tahan addict. Hehehehhe. I dah pernah buat review pasal Trinologi Cinta.



0 maklumbalas: