Followers

Day 10 – A photo of your favorite place to eat.

Thursday, March 10, 2011
Hari ke sepuluh untuk 30 Hari Mencari Cinta!!

Day 10 – A photo of your favorite place to eat. 


Nyummy! I suka makan. Hehehehe.. Banyak tempat la nak kena list ni..huhu


1. Secret Recipe


I suke kek dan makan kat sini. Suke sangat!






2. McDonald


Ni selalu la pergi makan kat sini lagi-lagi bila malas masak. Hahaha








3. Tepi Pantai


I suka makan tepi pantai sambil tengok sunset. Heavennya! Kalau duduk makan laksa and coconut shake kat area Klebang sana, even pantai dah kena tambak, tapi angin pantai tetap terasa. Bestnye!








4. Rumah 


Lagi-lagi makan kat rumah mak. Semua benda mak masak, sedap sangat! Rindunya masakan mak.








Banyak lagi tempat tapi malas nak search gambar. Boleh? Hahaha. Semua gambar ambil dari Google.

1 maklumbalas:

  1. Fiqas said...:

    wow, secret recipe, sy suka jugak..:)