Followers

Besday belum sampai, kek dah dapat!Hooyeh!

Friday, March 11, 2011





Macam besday i seorang plak. Padahal lelaki 3orang kat belakang tu besday diorang bulan Mac juga. Hahaha. Nasib la kalau i ada sekali. Memang takde change la nak potong kek!hahhaha



Besday i lagi beberapa hari tapi kan budak-budak opis dah celebrate besday i tadi bersama 3orang staff lelaki yang lain. I seorang je gegirl tau..Malu i tadi...hehehehe..gedix! ^_^

5 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    careful ngn org lelaki yup..
    just remind...

  1. siput_uda said...:

    blueberry..sedapnye..

  1. anyss said...:

    AsSalamualaikum,
    Hu hu hu hu ingatkan tu bodygad...rupa2nya depa yg patut potong kek tu apa la la la ---> bes nyeee sambut besday sensorang gitu hu hu hu


    “Cara Orang Bujang Ngelat Cukai”

    “Ngelat Cukai? Pusat Khidmat Pelanggan LZS no 1”