Followers

You're Beautiful

Monday, February 07, 2011
Siapa dah pernah tengok cerita ni? Best sangat kan?



I dulu sesaje je usha cerita korea yang hot. Then keluar la title cerita You're Beautiful ni. Memula episod satu macam tak best sangat sebab cerita pasal sister paderi tu kan. I malas nak layan sangat. So terberhenti la jap layan cerita tu. Then pada suatu hari (skema plak), i rasa boring sangat, tak tahu nak buat apa. I layan balik cerita ni. Kebetulan kawan i pun ada cerita ni. So dia bagi la i cdnya. Bila dah layan satu episod ke satu episod, terus tak boleh nak berhenti! Cerita ni sangat la best dan mengasyikkan. I dah meracun ramai kawan-kawan i untuk tengok cerita ni. Heheheh. So sesiapa tak tengok lagi, sila la tengok ye. Boleh search gak tajuk ni He's Beautiful sebab sama je dedua.

Meh i letak Info cerita ni



Episodes 
16

Synopsis
Tae Kyung and On Yu are in search of a new member for their idol group, A.N.JELL. However, Mi Nam suffers an injury at the last moment. So Mi Nyu, his twin sister, is asked to step in for her brother. The rest of the drama follows the behind-the-scenes life of an idol group.

Cast
Jang Geun Suk as Hwang Tae Kyung
Park Shin Hye Go Mi Nam (Male) / Go Mi Nyu (Female)
Lee Hong Ki as Kang On Yu / Jeremy
Jung Yong Hwa as Kang Shin Woo






Dalam cerita ni i suke Jung Yong Hwa

6 maklumbalas:

  1. besh gilak citer nie!!!!
    lagu besh!!!
    pelakon besh n sumel xspclly Jang Geun Suk.. <3

  1. chenta said...:

    tak jung yong hwa yg comel n besh!

  1. grOundnUt said...:

    hahahahaha...dah terpengaruh ngan org korea dah ni...
    Kacang kat sini dah muak layan orang korea kat opis ni...ekekekeke....^^'

  1. chenta said...:

    kacang, ada org korea yg bujang dan handsome tak kat opis tu?hahaha

  1. tak Jang Geun Suk sgat cumel n egois! i liked! hahaha

  1. chenta said...:

    tapi memang sangat ego!hahaha