Followers

Personal Taste

Friday, February 25, 2011
Hari tu i buat review pasal cerita You're Beautiful/ He's Handsome. Agak ramai la juga kawan-kawan i yang baca blog i dan terpengaruh untuk tengok cerita tu. Even diorang tak suka tengok cerita korea, tapi diorang boleh terpengaruh. Heheheh.

Hari ni i nak buat review pasal cerita Personal Taste plak. Cerita ni pun best juga even awal-awal i macam bosan sikit tapi dah start episod ke3 dah best dah. Personally i boleh cakap yang cerita ni cerita pertama i tengok adegan kissing real punya!Hahahh. Selalunya cerita korea, adegan kissing macam tak real. Macam letak bibir je. Tapi yang ini, penuh emosi dan ghairah tau!Hahahha.

Dalam cerita ni juga, i sangat suka tengok dress up heroinnya! Walaupun memula agak serabai, tapi bila dia dah bertukar sikit demi sikit tu, nampak stylo sangat! Dress up korea kan memang nice sangat kan. Dari baju, jaket, skirt or seluar, kasut. Semua i suka!Hehehhe

So siapa belum pernah tengok, tengok la ye.. ^_^



Meh i bagi sinopsis sikit :

Jeon Jin Ho is a straight guy who pretends to be gay in order to become Park Kae In's roommate. His hobbies include organization and ironing, and he’s known for his stoic poker face. He’s a stickler for cleanliness, but he also has a talent for figuring out a women’s feelings. Kae In is very trusting even though she has a habit of being betrayed. However that doesn't stop her from giving people the benefit of doubt and Jin Ho is no different. How will Kae In react when she finds out that her gay roommate is not actually gay at all and that he has fallen for her?

Release date: April, 2010

Lee Min Ho tu yang berlakon cerita Boys Over Flower. Nama watak dia dalam tu Gu Jun Pyo leader F4. Tapi dalam cerita Personal Taste ni dia lebih handsome dan sweet. Bagi i la.Heheheh




Romantikkan? Jeles sungguh i!




0 maklumbalas: