Followers

The Green Hornet!

Wednesday, February 16, 2011


Semalam cuti kan, so sempat la i pergi tengok wayang. Lama dah tak tengok wayang ni. Pergi pun sebab ada teman semalam. I kan macam nak demam. So sebelum keluar, housemate sempat bagi i Activfast. Baik betul hati dia. Thanks babe..

Tak planning pun nak tengok wayang sebab memula just jalan-jalan kat DP, MP dan HS. Orang Melaka, tahu la apa short name tu. I malas tulis panjang-panjang. Hehehe. Memula jalan berdua, then jumpa dua orang lagi member. Lepak pergi makan. Tengah makan, cerita pasal wayang. So terus je la pergi tengok dekat MP. Malangnya cerita tak best dan waktu tayangan tak kena. Last-last terus ke MBO, Melaka Mall.

Sampai-sampai, cerita The Green Hornet baru main 15minit. So beli tiket cerita tu.



Ceritanya ok juga la. Santai dan tak berat kepala nak fikir. Lawak pun lawak juga. Ada part yang i ketawa besar. Hehehe. So sesiapa tak tengok lagi, pergi la tengok. Jay Chou handsome oo! ^_^

2 maklumbalas:

  1. nn said...:

    nak tengok sebab jay chou. tapi ramai dah cakap tak best so malas nak keluar duit yang segan-segan nak ada ni. this year tak tengok movie lagi. huhu

  1. chenta said...:

    cite ni bese2 aje..heheh :)