Followers

ChurpChurp!

Tuesday, February 01, 2011
I rasa ramai dah blogger yang dah join churpchurp ni dan dah ramai dapat pulangannya kan? I punya churpchurp ada kat tepi tu. Gambar burung yang kiut!



Churpchurp ni sama dengan nuffnang kerana berkaitan dengan iklan. Bezanya nuffnang, bila kita dah register, kita kena pastekan code iklan dia kat blog kita. Bila iklan kita dah terpampang kat blog kita, dan  ada orang klik iklan tu, kita akan dapat duit. Then kalau iklan kita bertapak lama kat blog dan menjadi buffered earning, kita akan dapat bayaran yang lebih.

Churpchurp plak bila kita dah register, dia akan bagi kita task untuk promotekan iklan dia. Tapi dia akan bagi link yang mewakili diri kita. Bila ada orang klik link kita tu, kita akan dapat bayaran. Iklannya pun ada pelbagai bentuk antaranya scheduled tweet yang akan paparkan iklan pada twitter kita, social sharing which is kita akan paparkan link kita sama ada kat blog, fb, email or mana-mana aje la yang orang boleh nampak dan social seeding. I tak pernah dapat lagi social seeding dan harap akan dapat suatu hari nanti. Doakan untuk i ye! ^_^

Tapi persamaan antara nuffnang dan churpchurp adalah memberikan pulangan duit kepada kita!Yeay!Boleh buat shopping. Nak dapat duit dari churpchurp pun mudah tau. I yang buat sambil lewa ni pun ada la gak dapat duit. Atleast, lepas la nak buat topup hp. Heheheh.

So sesiapa yang belum join, mari join! Tak kisah la uols takde blog pun, tapi kena ada twitter tau. Kalau tak, rugi! Bukan senang nak dapat duit dengan mudah sekarang ni. So hargaila peluang yang ada. ^_^



Boleh klik Churpchurp INI untuk daftar!Jangan lepaskan peluang!!!!!

6 maklumbalas:

  1. KizZ said...:

    Ohhh bagus jugak rupenya churp churp chip chip ni ye..

    Jom sini,
    Tong-tong duit,pelik ke?PArt ii

  1. chenta said...:

    so dh join ke belum??

  1. nisa sudah! said...:

    lepas daftar bt cne lark??
    sengal sket bab2 ni..
    pd dulu nk bt tp xtaw bt dek jerk..hrhr

  1. chenta said...:

    nisa sudah : lepas daftar, just buat task yg dia beri..then dpt duit.mudah!

  1. Amirrah Zawani said...:

    churp churp.. mmg best kan :)