Followers

What a sunny day... (Tengok orang separa bogel)

Sunday, January 02, 2011
Melaka dah beberapa hari tak hujan. So agak panas la juga untuk beberapa hari ni..

Maka....

I ternampak la orang separa bogel tepi jalan. Hahahhaha. Jangan nak fikir lucah je ye!!

Tetiba teringat iklan 7eleven. Yang ada orang tanya macamana nak kurangkan rasa panas. Orang pertama jawab pakai baju nipis2, pendek2. Orang kedua jawab minum air sluppy 7eleven.. Kalau tak silap i la, iklannya lebih kurang gitu..

Kelmarin dalam pukul4lebih, i ondaway ke Melaka Sentral. Masa tu jalan tak sesak sangat. Mungkin belum start nak sesak kot sebab Melaka sekarang selalu jammed teruk tau!Menci i. Jammed teruk tu semua mengurangkan i untuk keluar rumah. Tapi bagus untuk penjimatan duit. Hahaha. Dah la!Melalut lebih la kau ni..

Ok...ok...ok..

Masa berhenti kat traffic light, i telah disajikan pemandangan seperti di bawah...






Isteri dia ada la...

Malaysia memang panas. I yang dalam kereta ni pun buka aircond bukan main. Inikan pula dia naik basikal. Huhuhu. Tapi i tabik spring toing toing kat couple tu sebab sanggup naik basikal untuk jalan-jalan kat Melaka ni. I pun tak pernah lagi naik basikal kat Melaka ni tau!!Korang ada?!

4 maklumbalas:

  1. Botak said...:

    diorang panas.,
    apa salah nyer buka baju.,
    baru ler cool bile buka.,
    hehehehehe.. :D

    ENTRI TERKINI:
    PUTAR BELIT : GLADIATOR (2000)
    2011, DUNIA SAMBUT TAHUN BARU!

  1. MiSsyLiLy said...:

    SY TAK ADE... HEHEHE

  1. chenta said...:

    botak : hahaha..yela..diorgkan tak biasa cuaca sini

  1. chenta said...:

    @missylily

    kita pun takde kak..hehehe