Followers

Orang Cuti, I KERJA!!

Thursday, January 20, 2011
Hari ni Hari Thaipusam. Hanya negeri Johor, Negeri Sembilan, Perak, KL, Putrajaya, Pulau Pinang dan Selangor yang bercuti. Negeri lain semua kerja. Even i orang Johor tapi disebabkan kerja di Melaka, so i harus BEKERJA hari ini. Sila jangan buat i JELES!!Uwaaaaaaaaa..

P/S : Pagi tadi dah kena gelak dengan abi sebab dia tak kerja. Hampeh tol!!

8 maklumbalas:

  1. MiSsyLiLy said...:

    nak jugak wat sya jeles...
    lalalala~~
    bestnye tak keje...
    ley tido bgn lmbt..
    tgk tv sepanjang ari..
    tido lg....
    seronok!!

    hehehe~~
    dengki x??

  1. mie said...:

    selamat bercuti..
    ehhheee

  1. chenta said...:

    saje je tau kak lily ni..menci arl..taknak kawan!!

  1. chenta said...:

    mie : ish..saje je tau!

  1. dhiera said...:

    kite senasib..saya pun bekerja even kerja di perak~orang sakit tak pernah cuti!!

  1. chenta said...:

    owh..kje kat hospital ye dhiera?

  1. dhiera said...:

    bukan bukan...
    keje kat health screening centre..memandangkan tak ramai orang yang nak di consult n kat sini tak cukup orang,so sample (darah, urin sume) dari klinik kite tolong2 lah run same2~hu

  1. chenta said...:

    dhiera : oooo...br tau...hehehe