Followers

Mood tersangat down

Thursday, January 20, 2011
Ini serius! Entry enuh emotional entah pape. Tak sanggup layan orang kuaat nanges, sila CLOSE!

I sekarang rasa nak nanges puas-puas. Dengan harapan semua masalah ini akan pergi dengan airmata i. I tahu i drama airmata, tapi itu je cara untuk i recharge balik mood i..

I tak tahu kenapa mood kerja i makin lama makin down. I cuba untuk happy, tapi ada je tak kena. Keja memang perlu stress, tapi i tak kisah kalau stress dengan keja. Tapi i sangat kisah kalau stress dengan orang. I tension sangat sekarang ni. Kalau ikut hati, mahu je rasanya minta pindah ke jabatan lain. I tak tahan dah duk opis ni lama-lama...

I tahu semua kerja ada masalah. Sebab tu i nanges sekarang. Bila i dah puas nanges, esok i pergi kerja, i akan lebih positif dengan apa yang berlaku. Tapi sekarang biarla i rasa down.. Nanti i akan lebih positif dan rasional....

Thanks kepada kawan-kawan yang ambil berat..

8 maklumbalas:

  1. take ur time.
    insyaAllah, everytim gonna be alrite.
    jgn lupa doa byk2 er. =)

  1. Queen said...:

    nanges je..itu normal bagi balance kan emosi..dari pendam lama2jadi tak betul kan... =)

  1. zahidah dihaz said...:

    take care dear... biarlah nangis daripada pendam perasaan tu...share kesedihan tu dengan kawan2 boleh kurangkan sikit tekanan....ingat, kawan sejati adalah kawan yang ada semasa kita berduka...


    New entry: Kursus IBS Installer

  1. TeD said...:

    it will heal your emotions... trust me... tapi, jgn nangis lame2 tau... =)

  1. chenta said...:

    fariehan ibrahim : thanks tau ^_^

  1. chenta said...:

    queen : setuju sgt dgn sis nik!!

  1. chenta said...:

    zahidah dihaz : terima kasih..nak jd kwn sejati tak??sy takde kwn sejati la..huhuh

  1. chenta said...:

    ted : dah ok dh...tak nanges lama pun ^_^