Followers

Live Dari Hospital

Saturday, January 08, 2011
I dah selamat sampai ke Kluang kul830malam semalam. Even masa nak balik tu, banyak sangat dugaan yang mendatang, macam-macam stress dan benda yang berlaku, tapi alhamdulillah...

Sampai je semalam, i terus pergi hospital. Tengok anak buah pertama i. Putih, tembam, ada lesung pipit, rambut hitam lebat.. Comelnyaaaaaa!

Now i kat hospital lagi. I datang tadi dengan mum. Tapi sekarang i teman my sis berdua je sebab mum and abang ipar i dah balik rumah. Nak siapkan katil my sis and baby. My sis dijangka keluar esok pagi. Insyaallah..

Dia lama kat hospital sebab dia kene operation tapi alhamdulillah semuanya selamat..

Gambar baby dah ada kat i ni, tapi nanti la i update lain ye ^_^

Happy weekend uols...

0 maklumbalas: