Followers

Kesian Tangan I Tau :(

Wednesday, January 05, 2011
Dah lama tak main badminton. Tapi terpaksa main sebab sabtu ni ada tournament. So tadi pinjam je la raket sape entah. Raket tu makan kulit i rupanya..uWaaaaa…
Tahu ke makan kulit tu apa? Makan kulit tu means macam dia mencederakan kulit i la. Ayat tu opismate i yang bagi. I ikut je. Kalau salah, salahkan diorang!Hahahah.
So kulit i sekarang dah melecet teruk. Sakit ok masa nak mandi tadi!Pedih kena sabun….Uwaaa…Sabtu ni nak kena balut la tangan i sebelum start tournament tu..
Nak letak gambar, bluetooth lappy ni tak function plak malam ni. Merajuk kot..

Update : Meh tengok gambar




P/S : Update menggunakan Windows Live Writer…Hehhehe..Jakun!

0 maklumbalas: