Followers

Jin Bertendang Takde??

Monday, January 03, 2011
Selamat Pagi. Hari ini hari pertama i bekerja di tahun 2011. Confirm dulu waktu sekolah-sekolah, selalu salah tulis tahun bila tulis dalam buku. Awal-awal tahun memang macam tu. Now dah kerja pun, i masih tertulis tahun 2010. Dem it!

OK. itu bukan tajuk utama.

Hari tu lepas pergi tinted kulit i, (cerita tinted, i buat entry lain ye), singgah makan kat tepi jalan. Singgah situ sebab kedai tu nampak macam best je. Iklan-iklan menu dia memang terpampang besaaaaaaaaar kat tepi jalan sampai i boleh nampak dia tulis nasi lemak kukus! Partner teman pergi tinted kulit teringin nak makan nasi lemak kukus. So sanggup U-turn balik untuk pergi kedai tu sebab dah terlajaka sikit.

Tapiiiiiii

Nasi lemak kukus dah habis!!Menci tol!!

Tapiiiiiiiii

Ada menu pelik....Tengok bawah...













Waaaah! Selama ni i tahu jin bertendang je. Tapi dalam ni takde. Bila minta benda ni, jawapannya pun TAKDE!!Baik tak payah tulis okeeeey!~

4 maklumbalas:

  1. eazlye said...:

    bek xyah niaga kalo sumer xder..!!huhu

  1. mekchu said...:

    wah.. tgk menu je dah menarik.. mesti cuba tu kan.. so, makan jin apa hari tu?

  1. chenta said...:

    eazlye : tahu takpela!

  1. chenta said...:

    mekchu : tak makan jin pun kak..makan itik je lepas tu..hehehe