Followers

Besaaaaaaaarrnye pinggan!

Tuesday, January 04, 2011
Ni sambungan kisah menu Karipap Jin Bertendang tu. Siapa belum baca, pergi baca cepat!

Kedai tu dari luar memang menarik tertarik kau memang da bomb la wa cakap luuuu!

Tapi bila masuk, minta itu, takde, minta ini dah habis, minta karipap jin bertendang bertelur, tak wujud plak. Sekadar hiasan rupanya.. Last-last i tanya, apa je ada..

so dia suggestkan nasi lauk kuah kawah. Kat Melaka memang ada menu kuah kawah tau. Tapi bila minta ikan ke apa takde, dah habis. Tinggal daging and itik je. Time tu rasa macam nak jerit je..

"Eeeeeyyy!Kalau semua takde, baik tak payah buka kedai laaaa!...."

I tak makan itik, so i ambil daging. Partner peneman ambil itik..Eeee..

Nasib baik tak lama pun nak tunggu. Sampai je....besarnya pinggang pinggaaaaannnnnn!

Meh tengok gambar ni...


Besar tak??



Besar ok! Tak muat gambar. Tangan i bukan gelap sangat macam tu even i pergi tinted kulit sebelum tu tau!Itu akibat editing..hehe



Ini la itik. Macam ayam je lebih kurang tapi rasa memang lain!



Muka i harus ada untuk bukti. Tapi pinggan tu lebih besar dari muka i. Hahahah

4 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    sakit hati kalau pegi semua pun takde...baik tak pyh letak...kan kan..

    itik sedap la..die punye daging macam daging merah tu.. tapi lembut cam daging ayam.. =)

  1. TeD said...:

    hehehe..makan pinggang besar2 ni macam aneh kan... hehe...

    me too, tak makan itik... i penah rase kat the apartment... manis2 sikit...tak minat... hehe...

  1. chenta said...:

    queen : itula..memang sakit hati ni..tapi sedap ke itik??huuu

  1. chenta said...:

    ted : itula..aneh sungguh..macam makan pakai dulang..hehehe