Followers

Target I Dah Tercapai!

Friday, December 31, 2010
Bila i start join Nuffnang, i pernah letak target. Once akaun Nuffnang i dah sampai RM200++, i nak cashout kan duit tu. Tapi blog i ni tak ramai sangat visitorkan, so agak perlahan juga la duit akaun Nuffnang i tu  nak bertambah. Tapi i tak pernah give up! Bila dapat BE je, i dah cukup bersyukur dah. Yelah, mana nak dapat duit senang-senang je tanpa perlu berusahakan??

So di hari terakhir tahun 2010, target i tu dah tercapai!



Hooreeeey! Capai pun target i tu. Tapi i sayang plak nak cashout.. Biar la simpan dalam tu sampai hujung tahun 2011. Boleh?Hehehhe ^_^

P/S : Thanks ye kepada Nuffnang sebab bagi i duit dan juga readers yang bantu meningkatkan duit i ni ^_^

10 maklumbalas:

  1. nn said...:

    congrates sebab dapat capai target. i camm nak tunggu cukup beli camera idaman baru nak cashout. huhuhuhu

  1. cik aiLebiu said...:

    cashout je la..tahun dpn kumpul lagi yang baru...:)

  1. Hasrol Nizam said...:

    tahniah2..berapa lama kumpul ni :D

    Pendapat anda?
    its officially hasrolnizam dot com

  1. 100penulis said...:

    chenta.. tahniah2 dpt achieve target :)

    selamat tahun baru..

    semoga 2011 membawa lebih kebahagiaan dan kejayaan utk awak :)

    (sy cari tab utk 100penulis dlm blog ni xjumpa)

  1. chenta said...:

    nn : wah...beli camera??agak2 target berape tu??

  1. chenta said...:

    cik ailebiu : wah..ni pun susah nak kumpul ni..hehehhe

  1. chenta said...:

    hasrol nizam : sejak bila kumpul??sejak tahun ni la..lambatkan?hehehe

  1. chenta said...:

    100penulis : thanks admin..admin, tab 100penulis ada kat belah kiri, atas tu...baru tukar layout.so yg tab, jadi kat tepi tu plak..dah puas adjust.. ;(

  1. wawan said...:

    Nanti saya nak cashout jugak lah =P

  1. chenta said...:

    wawan : kamu mesti lg byk dr sy kan?? :)