Followers

Senyum!

Friday, December 24, 2010
Pagi-pagi kena senyum banyak-banyak tau! Tamo naik angin, marah-marah..Mesti senyum dan cool je~~

So i nak share lirik pagi ni pasal senyum. I memang tertarik dengan lagu ni even macam cakap-cakap je..Huhuhu


Senyum senyum senyum
Senyum senyum

Verse

Kacak luar

Kacak dalam
Kalau saya senyum
Awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum
Semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum
Dunia tiada penyakit

Chorus

Senyum

Tak perlu kata apa-apa
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
Tak perlu kata apa-apa
Senyum
tak perlu kata apa-apa

Akhirnya sempurna tiga album pertama
Bunyi macam koleksi hits terbaik orang lama
Dah ku kata ku takkan henti sampai tua bangka
Kalau habis abjad aku rap dengan angka
Satu dua tiga anugerah diterima
Oh itu tahun lepas tahun ini cuma dua
Tersenyum tiap kali kalah dengan Nurhaliza
Ditertawakan oleh anakku Inca Medina

Oh Inca Medina orang secantik nama
Cantik luar cantik dalam cantik macam mama
Hati macam grandmanya anginnya macam papa
Kalau dah merajuk nampak muncung sampai sana
Sebelum jadi drama dah tahu nak buat apa
Nyanyi balik lagu ayat lama ayat mama
Wanita hari ini jaga sensitiviti
Kalau buah hati merajuk boleh cuba ayat ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Ulang Verse

Ulang Chorus

Ay buai tinggi-tinggi sampai ke puncak awan
Dengan kumulus dan nimbus aku berkawan
Aku bukan rupawan aku bukan jutawan
Tapi aku punya satu senyuman yang menawan

Baru mukadimah nampak macam sudah tertawan
Dengar kata hati perasaan jangan dilawan
Kalau takut mula-mula kita boleh berkawan
Duduk dulu biar ku belanja kopi secawan
Apa rasa sentiasa jadi bahan perhatian
Apa rasa jadi cantik kacuk cina pakistan
Apa rasa jadi seksi suka tak diperhatikan
Apa rasanya terima bertubi-tubi puji-pujian

Tu boleh pun senyum cantiknya gigi
Sepuluh markah penuh seharusnya ku beri
Wanita hari ini harus pepandai puji
Kalau dia jual mahal boleh cuba lagu ini

Ay cantik luar cantik dalam cantik dengar sini
Kalau cantik senyum cantik mesti cantik lagi
Senyum sikit nak tengok ada tak lesung pipit
Kalau tak ada pun aku masih mahu cubit

Ulang Verse

Ulang Chorus
Ulang Verse

Senyum :)

Senyum

Kacak dengar sini

3 maklumbalas:

  1. Queen said...:

    bile yabang nyanyikan lagu ni...memang senyum je terus...

    sekang lagu ni memang pemes la dinyayikan oleh orang yang tak berapa nak romantik berkata2..boleh pinjam lirik lagu...

    lagu ni best kan..ada kelainan

  1. azzey said...:

    chenta: betul tu kena senyum sokmo...saya tgh senyum nih....:)

    p/s: slm kenal dan follow blog nih.... AZZEY...

  1. chenta said...:

    queen : ye2..memang best dan ada kelainan even mcm ckp2 je..hehehhe

    azzey : salam kenal juga ^_^