Followers

Rapunzel

Friday, December 03, 2010
I dah selamat tengok cerita ni semalam. Hehehe. Penuh dengan budak-budak je kat panggung. Tapi disebabkan cerita ni best, so budak-budak ni tak sempat nak bising. Heheheheh

Totally memang best sampai i terleka, tak sedar masa berjalan, tahu-tahu, habis! Siapa yang tak tengok lagi, pergi la tengok. I hari ni kerja meracun member-member opis untuk pergi tengook cerita tu. hehehhe.

P/S : Malas review banyak-banyak sebab ramai dah buat review pun pasal cerita ni ^_^

2 maklumbalas:

  1. nn said...:

    semua orang dah tengok. i jugak yang tak tengok lagi. huhu

  1. chenta said...:

    weekend ni pergi tengok k..best!