Followers

Oreo Cheese Cake yang i buat!Muaaahaaa!

Tuesday, December 21, 2010
Ingat lagi i buat entry Oreo Cheese Cake tu? Tapi hari tu i tak tunjuk gambar cake i kan? I Search kat Google kan? Saje je nak bagi uols suspen!Teeheeee...

Hari ni i tunjuk yang i buat k. Uols ready tak?? Tak ready pun buat-buat la ready...Jangan terkejut tau!



Ini lapisan bawah dia. Cukup mampat tak??



Ni bila i tuang bahagian atasnya. Time macam ni pun, atas dia dah rasa sedap. Bila keras, nyummy!Lagi la sedap!




Ready untuk masuk peti ais ^_^



Ni bila dah keras. Eh!Tetiba ada biskut plak atas dia. Magik ni!hehehehe




Bawak pergi opis, i sempat rasa sikit je. Tahu-tahu dah kering kontang macam kat atas ni...Huuu..Takpela. Itu tandanya, kek i sedap!Sukeeeeeee! ^_^

Kalau kek-kek tak perlu bakar, boleh la i buat. Macam kek batik tu. Lain-lain, failed!


P/S : Nak resepi, boleh lihat entry sebelum ni. Klik la kat word Oreo Cheese Cake ni.

11 maklumbalas:

  1. chenta said...:

    yezza!sedap sangat..ni nak buat lagi utk family rasa plak ^_^

  1. anyss said...:

    Salam,
    Yummy! lain kali kena pos ke Bangi
    sekeping dua hu hu hu

    Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

  1. chenta said...:

    pos??errrr...basi la!heheheh

  1. BebyAurora said...:

    resepi tak kasi ke...? uhuuhuuhuu

  1. Queen said...:

    hahah..dah lama nak buat..tapi nak jela..buatnye tak

  1. chenta said...:

    bebyaurora : ala sis..resepi ada kat entry lagi satu..tp kene pergi link asal sebab dia dah letak resepi..org taknak letak sbb nanti copy dia plak..eheheh

    queen : buat la sis..utk husband ^_^

  1. sedapnyaa..habis licin tuee.hehe

  1. Cik Jannah said...:

    waahh..nampak best! nyum3 :)

  1. irah_Ni said...:

    sya pakai cheese brand ape ye??nak tau gak..

  1. chenta said...:

    brand kraft dear.. ^_^