Followers

Malaysia Menang. Yeay!!

Wednesday, December 29, 2010
Malam ni tengok bola bertiga kat rumah ni. Tapi macam tengok bersepuloh!Hahahha. Jiran-jiran confirm mengutuk kami sebab hari ni jerit luar biasa sikit. Hahahaha

Berdebar-debar hatiku, berdegup laju jantungku..

Haish!Macam i plak yang main. Hahahahhaha

Papepun tahniah pada team Malaysia sebab menang Piala AFF Suzuki ni dengan aggregat 4-2.

I memang cuak gila tadi bila indon dapat jaringkan dua goal. Takut je kalah wey! I support Malaysia habis-habisan. Kalau kalah, memang la i moody esok. So bila dah menang, esok kena kerja dengan bersemangat waja..Hoooreeey!

Update : PM telah umumkan hari Jumaat adalah cuti umum..wooot!wooot!Macam tahu-tahu je i nak apply cuti tau..hehehe

0 maklumbalas: