Followers

Happy Birthday Adik Bongsu!

Monday, December 13, 2010
Hari ni hari jadi ke 9 buat adik bongsu i yang baru sunat itu!Teeehee ^_^

Ingat nak call mum nak cakap dengan dia (dia ada hp tapi i tak tahu fungsi ke tak!), tapi tengok balance kredit, hampa!Ye i guna topup je sebab i jarang guna hp. Hehehhe!

Dia paling bongsu, paling manja, paling banyak kerenah, dia berbeza sikit antara kami adik beradik sebab dia tak takut dengan ayah, kami sangat takut dengan ayah!Serius tau!Kawan-kawan i yang datang rumah pun boleh perasan cara dia bercakap dengan ayah berbanding cara kami bercakap dengan ayah. Nak tahu apa beza,meh datang rumah mak ayah i!

Hari tu pergi tempat mainan kat Mahkota Parade, Toy's R Us kot. Ingat nak beli macam UNO susun-susun tu untuk dia, tapi i rasa lebih kepada i je yang nak main sebab dari dulu kot i idam nak beli mainan tu. Teehee.. Gila dah kejam i ni?!Beli mainan besday adik untuk mainan sendiri. Hahahah. Tapi best kot mainan tu! Lastly tak beli pun. Sebab nanti i je main. But now tak tahu nak belikan dia apa.. Erm..nanti la pikir bila dah nak balik Kluang hujung bulan ni...

Dia suka ben10. So i bagi la gambar ni!Google aje ^_^







I tak pandai main piona atau ape pun alat muzik. So i ambil dari Youtube je ye ^_^

2 maklumbalas:

  1. humbleyat said...:

    wah..selamat hari lahir buat adik chenta jugak..

    adik bongsu mmg banyak karenahnya kan?hehe

  1. chenta said...:

    kan???ish..best betul jadi anak bongsu..walaupun byk kerenah, still org nak layan..